ETT SJUKT BEHOV

Vi är beroende av att lära oss nya saker och revidera gammal kunskap när det gäller digitala upplevelser – att förstå hur saker hänger ihop och varför. Så var med och bidra, tillsammans riskerar vi fort att lära oss ännu mer.

FÖLJ OSS

Christer

Skribent / projektledare / föreläsare / digital strateg med en böjelse för statistik och sociala medier.

Webbyrån Mina Bästa Polare i Östersund tredubblar omsättningen och antalet anställda

Publicerat den 3 oktober, 2013

Webbyrån Mina Bästa Polare i Östersund har sedan starten för tre år sedan tredubblat både omsättningen och antalet anställda från tre till tio personer. Nu planerar byrån att växa ytterligare.

2012-2013 var ett intensivt år för Mina Bästa Polare med många nya uppdrag från både befintliga och nya kunder. Framgångarna kommer främst från helhetsåtaganden inom digitala användarupplevelser. Bland de uppdragsgivare som hållit byrån sysselsatt under 2013 märks BMW, Dalakraft, Assessio, Bostad Direkt, Uppsala Universitet och Haglöfs.

– Efterfrågan på digitala kommunikationslösningar är fortsatt mycket stor och just där ligger vi i framkant. Men om vi ska kunna fortsätta växa behöver vi hitta skarpa och duktiga personer som vill bo och arbeta i Östersund och Jämtland. Framförallt är det webbprogrammerare som är svåra att rekrytera, vi skulle behöva anställa minst två personer till för att möta efterfrågan, säger Christer Hillörn, projektledare och delägare på Mina Bästa Polare.

– Planen inför 2013 är att fortsätta växa i takt med uppdragen, framförallt inom digitala lösningar. Just nu har vi fler uppdrag än någonsin som kräver stor innovationsförmåga och ett starkt strategiskt affärsfokus vilket är otroligt roligt och utmanande, avslutar Christer.

Fakta Mina Bästa Polare:

Mina Bästa Polare är webbyrån i Östersund som är specialiserad på digitala kommunikationslösningar och grundades 2010. I dagsläget har byrån tio medarbetare. Bland kunderna finns BMW, Bostad Direkt, Dala Kraft, Assessio, Destination Vemdalen, Haglöfs och Uppsala Universitet.