VI SER BARA LÖSNINGAR

OCH VI HAR VÄLDIGT ROLIGT

DET HANDLAR OM VILKA VI ÄR

Mina Bästa Polare skapar, utvecklar och förfinar lösningar. Vi får saker gjorda, hittar genvägar och snackar om sådant vi kan. Vi är inte experter på allt och prestige struntar vi högaktningsfullt i. Ibland arbetar vi även tillsammans med andra byråer och skarpa frilansare. För allvarligt talat, det är roligare att utveckla glaset än att diskutera om det är halvtomt eller halvfullt.

BYRÅN SOM ANDAS RESULTAT

Vi är en ung, hängiven och hårt arbetande byrå som lever för engagerande varumärken men andas resultat. Som ung byrå har vi haft fördelen att integrera digitalt- och traditionellt marknadsföringtänkande redan från början. Vår målsättning är enkel – att leverera smarta och eleganta kommunikationslösningar så att du tjänar pengar.

WHEEL OF FORTUNE

Webb, TV, Print och Facebook. Visst är kanalerna många men en väl integrerad kommunikation bidrar till en mer enhetlig bild av företaget och en större påverkan till en lägre kostnad. Visst låter det enkelt, men hur tillämpar man det egentligen?
Maila eller ring oss så berättar vi mer.

PROCESSEN

Ingen process är helt linjär men så här ser den ut i de bästa av världar.

Vi lär känna ditt företag och skapar en förståelse för affären, projektet och dina mål. Vi ställer frågor och lyssnar noggrant på dig, dina kunder och din omvärld.

När all information är på plats behöver den analyseras och sedan går vi in i idéverkstaden.

Ut ur verkstaden kommer ett ramverk för projektet som omfattar b.la. strategi, tidsplan samt de första skisserna och prototyperna.

Med planen i bakfickan och rätt lösning på skrivbordet bygger vi det slutliga konceptet.

Vi granskar, förfinar och testar innan vi lanserar och slutligen firar med kaffe och kubb.

I takt med att projekten växer följer vi upp och utvärderar projekten och så fort det finns rum för förbättringar börjar processen igen.