ETT SJUKT BEHOV

Vi är beroende av att lära oss nya saker och revidera gammal kunskap när det gäller digitala upplevelser – att förstå hur saker hänger ihop och varför. Så var med och bidra, tillsammans riskerar vi fort att lära oss ännu mer.

FÖLJ OSS

Christer

Skribent / projektledare / föreläsare / digital strateg med en böjelse för statistik och sociala medier.

Så kommer du igång med e-handel

Publicerat den 12 maj, 2011

De senaste två veckorna har jag kuskat runt i Jämtland och pratat om hur man som företagare kommer igång med e-handel. Intresset är enormt stort och idéer finns det gott om. Det är framförallt insikten om hur en e-butik kan komplettera en befintlig affärsverksamhet som verkligen tar fart hos företagarna vilket är riktigt roligt.

Under en vecka i slutet av april hade jag dessutom förmånen att ha med mig företagaren Lasse Stöök som driver Stöks skoaffär i Hammarstarand, både som fysisk butik men sedan en tid tillbaka även på webben.  Att ingjuta hopp och mod i företagare med verkliga exempel på plats (Lasse alltså ) är något av det roligaste som finns.

Lasse har tagit små men väl avvägda steg i sin satsning på ehandel och lyckats väldigt bra. Det underbara med webben är just att det inte spelar någon roll om du sitter i Valsjöbyn, Hammarstrand eller i Rockvattnet. Har du en uppkoppling, är nyfiken och har ett driv så går det att lyckas!

Frågorna och diskussionerna har varit många och så gott som alla har frågat var det finns mer information på området så här kommer några bra länkar att ha koll på.

Branschnyheter tips och råd och en gnutta statistik:

För er som vill ta del av presentationen igen, ladda ner den eller dela den vidare så kommer den här.