ETT SJUKT BEHOV

Vi är beroende av att lära oss nya saker och revidera gammal kunskap när det gäller digitala upplevelser – att förstå hur saker hänger ihop och varför. Så var med och bidra, tillsammans riskerar vi fort att lära oss ännu mer.

FÖLJ OSS

Äntligen dags för multipla konton på Instagram

Publicerat den 9 februari, 2016

IMG_0108
Nu är dagen äntligen här! Instagram tillåter upp till fem konton simultant inloggade vilket innebär att du snabbt och smidigt kan växla mellan dina olika konton.

Ursäkta? Vem tusan har flera Instagramkonton?

Det är faktiskt rätt så vanligt. Vissa har kontroll över jobbets Instagramkonto, andra har ett specifikt Instagramkonto för sitt fritidsintresse och andra har ett jobb där de tar hand om många olika Instagramkonton. Det är alltså en välkommen funktion som varit efterfrågad av många under en lång tid.

Nu står Snapchat på tur

Twitter och Facebook har länge erbjudit möjligheten att ha flera konton inloggade samtidigt. Att Instagram lanserade denna funktion först nu är för många en gåta, eftersom att efterfrågan har funnits länge. Den senaste kompisen i sociala medier-klubben, Snapchat, har ännu inte lanserat funktionen vilket tidigare var lugnt eftersom att “Instagram inte hade det” men nu är allt strålkastarljus på Snapchat! Kämpa Snapchat.


Sitt inte bara där! In och lägg till alla dina konton!


Om du inte förstår hur det går till, läs här: https://help.instagram.com/1682672155283228


Feber skrev om hur Instagram tesade multipla konton i slutet av förra året: http://feber.se/android/art/339377/instagram_testar_hantering_av_/