ETT SJUKT BEHOV

Vi är beroende av att lära oss nya saker och revidera gammal kunskap när det gäller digitala upplevelser – att förstå hur saker hänger ihop och varför. Så var med och bidra, tillsammans riskerar vi fort att lära oss ännu mer.

FÖLJ OSS

Christer

Skribent / projektledare / föreläsare / digital strateg med en böjelse för statistik och sociala medier.

11 anledningar att använda WordPress

Publicerat den 18 augusti, 2010

Den här postningen skulle kunna göras hur lång som helst, WordPress är helt enkelt suveränt. Det här uppskattar vi och våra kunder allra mest.

 1. Användarvänligt CMS: Det är otroligt enkelt att posta inlägg, infoga innehåll, skapa sidor mm även för den ovane webbadministratören. Fixar du Word så klarar du även WordPress.
 2. Tusentals Plugins: Bara att välja och vraka efter behov bland alla funktioner och det kommer ständigt nya och bättre varianter. Några måsten, Google XML-sitemap, Videoembedder och WP Database backup.
 3. Open source: Inga licensavgifter och det finns alltid utvecklare som gör verktyget ännu bättre.
 4. Gratis support: Kör du fast finns ett hängivet community av webbutvecklare som sprutar ur sig lösningar och svar på i princip allt du funderar över.
 5. SEO-vänlig: WordPress är helt enkelt byggt för sökmotorer, Matt Cutts på Google förklarar varför och samtidigt lite om hur det här med pagerank fungerar.
 6. Teman: Färdiga teman finns i mängder av utföranden och stilar. Köp, ladda ner gratis eller ta fram en egen.
 7. Lätt att växa i: Oavsett hur företagets verksamhet ser ut idag så är plattformen lätt att växa i och anpassa efter framtida behov.
 8. Multiple-user funktion: Lägg till flera användare och tilldela dem olika behörighetsnivåer och skapa flera bloggflöden.
 9. Uppfyller W3c:s webbstandard: Den fungerar i alla moderna webbläsare som Firefox, Safari, IE8 och Chrome.
 10. Kommentarsfunktionen: Gör det möjligt att föra en dialog med besökarna vilket är värdefullt i dagsläget.
 11. Det är förbaskat roligt att jobba med!

Se ett exempel på e-handelslösningen som vi byggt för Poppel, pryl och klädbutiken nr 1 i Östersund.

{ 1 kommentera }

christina augusti 19, 2010 kl. 17:52

Sajten blev riktigt bra! Ni kan ju webb så jag hade inte förväntat mig annat. Vi är för övrigt väldigt nöjda med vår e-handelslösning, den kan vi rekommendera!!
Ha det gott!

{ 1 trackback }